jueves, 20 de agosto de 2009

TORTA DE CALABACÍN

Como xa dixen na entrada anterior fixen cantidades industriais da mestura para as albóndegas de calabacín. Chegou un momento no que me fartei de facer boliñas, ademais non cabían máis na pota coa salsa de tomate. Entón puxen unha tixola ó lume cun pouco aceite e introducín alí toda a mestura, que quedaba, aplastándoa para facer unha torta (ou tortilla). Deixei que se dourara por un lado e deille a volta coma á tortilla. Quedou unha torta deliciosa, case diría que máis cás propias albóndegas, con ser todo da mesma masa.
Pensei que esta podía ser outra alternativa para outra ocasión, incluso facendo tortiñas pequenas, tamaño hamburguesas.
Nun principio optei polas albóndegas, por facer salsa de tomate e poder conxugar as dúas cousas, aínda que logo de facer a torta cheguei á conclusión de que podía ter feito a salsa de tomate para mesturar co espaguete e as tortiñas. Quedará para outra ocasión, será por calabacíns e tomates.


















No hay comentarios:

Publicar un comentario

Cóntame que che parece

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...