tag:blogger.com,1999:blog-8711669836774887493.post7342430712041656126..comments2024-02-18T22:54:32.555+01:00Comments on Un cachiño doce: CROISSANTS DE PIERRE HERMÉCaldebarcos http://www.blogger.com/profile/18351003310603923775noreply@blogger.comBlogger15125tag:blogger.com,1999:blog-8711669836774887493.post-79686989551445127322009-09-04T16:06:52.273+02:002009-09-04T16:06:52.273+02:00¿Ti vicdhes, tía? Que te quere fichar xente import...¿Ti vicdhes, tía? Que te quere fichar xente importante! Que pasada!Se te suscribes dilles que se necesitan catadora oficial, que me apunto :)Isabel Toméhttps://www.blogger.com/profile/13608410203240718734noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8711669836774887493.post-26251884356595490072009-09-02T22:39:09.807+02:002009-09-02T22:39:09.807+02:00Paréceme estupendo: a pinta boísima e o conto do p...Paréceme estupendo: a pinta boísima e o conto do proceso unha delicia. Algún día animareime co hoxaldre e ao menos non me sentirei tan tonta cando teña esas mesmas dúbidas. Bicos:marbahttps://www.blogger.com/profile/07818589341327193251noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8711669836774887493.post-87886438100503481772009-09-02T18:22:25.764+02:002009-09-02T18:22:25.764+02:00Isabeliña eres a monda lironda. Ó final fuches cap...Isabeliña eres a monda lironda. Ó final fuches capaz de publicar, eh? Estou de acordo co do hoxaldre do super, pero éstes estaban, e digo estaban, taaaaaaaaaaaaaannnnnnnn ricos, que non se poden facer. <br />Pitufa xa non quedan nin as migas. Eso que conxelei uns cuantos, pero nin por esas. Aproveito para dicir que conxelados estaban igual de bos e non os metín no forno, nin no micro ni ná. Comémolos con un cafeíño desconxeladiños, riquísimos. Non sei como lle saen a Pierre Hermé, pero os meus estaban moi bos.Caldebarcos https://www.blogger.com/profile/18351003310603923775noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8711669836774887493.post-48964815486490174822009-09-02T17:02:10.940+02:002009-09-02T17:02:10.940+02:00vexoos estupendos!!!
ti pos os croisants e eu levo...vexoos estupendos!!!<br />ti pos os croisants e eu levo o café ;)Pitufahttps://www.blogger.com/profile/18393990376492773331noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8711669836774887493.post-52882017280406073232009-09-02T14:25:31.720+02:002009-09-02T14:25:31.720+02:00Seguro que estaban para quitar o sentido, pero com...Seguro que estaban para quitar o sentido, pero como non os probei... só podo falar da pinta, e recoñezo que é de 10!! Pero eu paso de esperar horas, días... se me apetecen ten que ser ¡xa! por iso recurro á masa conxelada do super (non vou decir marcas, non quero facerlles publicidade)e en horiña e pico... soplando un pouco pa que non queimen, xa os podo comer. Listo! Por certo, o outro día fixen empanada de mazá ¡¡de PURA PENA!! non había dios que a comera. Seeeeeeeeeeeca que cada bocado que lle dabas deixábate deshidratadiña de todo. (Susana pode dar fe). E o simpático é que medrou tanto a masa, que eu estaba contenta co proceso, oiches? Mimadriñaquerida... alcanzou os 5centímetros de altura no forno. Era todo un ABSORVENTE DE CALLIDAD. A mazá desapareceu, casi. Non hábía quen a comera, asi que comémola entre a cadela e eu. (eu un tercio e ela o resto, e non protestou ¿vale?)Isabel Toméhttps://www.blogger.com/profile/13608410203240718734noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8711669836774887493.post-60557235544529318912009-08-31T14:38:20.639+02:002009-08-31T14:38:20.639+02:00Gracias Nytta. Xa sabes que esta receita e a anter...Gracias Nytta. Xa sabes que esta receita e a anterior déchesme ti as ideas. Aínda que con cuassnts creo que tiven eu máis dificultades ca ti, nada que ver cos teus.<br />BicosCaldebarcos https://www.blogger.com/profile/18351003310603923775noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8711669836774887493.post-8657588481571557092009-08-31T14:23:04.308+02:002009-08-31T14:23:04.308+02:00..Ole, ole y ole, por éstos pedazo croasanes!!!
E.....Ole, ole y ole, por éstos pedazo croasanes!!!<br /><br />Enhorabuena!!!<br /><br />besosNyttahttps://www.blogger.com/profile/13703649724714384954noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8711669836774887493.post-70380016189874867052009-08-31T11:15:02.408+02:002009-08-31T11:15:02.408+02:00Hola maria te quedaron geniales esos croissants!!....Hola maria te quedaron geniales esos croissants!!.. yo los hice y creo que es la misma receta y son espectaculares!!! besotesKarolina cookisshttps://www.blogger.com/profile/09598153760807149160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8711669836774887493.post-70107794358891080112009-08-30T22:52:47.224+02:002009-08-30T22:52:47.224+02:00Ola Belén, benvida. Estás preparada para empezar c...Ola Belén, benvida. Estás preparada para empezar con forzas?<br />En realidade o de imprimir non sei se funciona, non o probei, foi outra blogueira, a lechuza, quen me dixo como tiña que facer e eu moi guiadiña fixen todo o que mandou ela e fieime dela porque ten moita experiencia e nin siquera o comprobei.<br />O mascarpone é un queixo crema italiano, que se utiliza, normalmente, para facer o tiramisú. Atópalo na sección de refrixerados de calquera super, xunto con outros queixo crema, como pode ser o philadelphia.<br />Non deixes de contarme que tal o biscoito de calabacín.<br />O biscoito de mascarpone tamén está moi bo e é moi sinxeliño de facer.<br />BicosCaldebarcos https://www.blogger.com/profile/18351003310603923775noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8711669836774887493.post-91501380128668294902009-08-30T15:13:49.125+02:002009-08-30T15:13:49.125+02:00Ola Maria Jose!
Xa estou de volta das vacacións e ...Ola Maria Jose!<br />Xa estou de volta das vacacións e acabo de asomarme ó teu blog para coller a receita do biscoito de calabacín. Esta tarde vouno intentar facer, xa che contarei.<br />Vexo que durante o mes de agosto seguiches cocinando e publicando novas receitas. Ademaís vexo que fuches quen de incluir o da posibliidade de imprimir as receitas. Parabens! Cando te pos...ter pos...<br />Por certo que é o Mascarpone? Creo que e a primeira vez que o escoito. É doce ou salgado? Onde se consigue?bgfloreshttps://www.blogger.com/profile/01677813255831830901noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8711669836774887493.post-6894541650320792272009-08-29T23:59:32.494+02:002009-08-29T23:59:32.494+02:00Ana, non creo que teñan nada que envexarlle as túa...Ana, non creo que teñan nada que envexarlle as túas napolitanas. Facemos un trato, eu fago as napolitanas e ti os croissants,hehehe.<br />BicosCaldebarcos https://www.blogger.com/profile/18351003310603923775noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8711669836774887493.post-86256323396455474392009-08-29T23:46:41.816+02:002009-08-29T23:46:41.816+02:00Ola...teñen moi boa pinta, pero despois de ler ben...Ola...teñen moi boa pinta, pero despois de ler ben os pasos e as peripecias...buffff...non sei se tentalo...<br />Inda que esa foto do corte...mmmmm...é unha tentación...jejeje<br />Biquiños.Anahttps://www.blogger.com/profile/16517497367524669448noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8711669836774887493.post-28635190184145913902009-08-29T22:46:14.560+02:002009-08-29T22:46:14.560+02:00Gracias chicas.
Nenalinda, estou dacordo contigo,...Gracias chicas. <br />Nenalinda, estou dacordo contigo, esto do hoxaldre é un lío, non fagas plans ese día. Pero para as que nos gusta experimentar na cociña non está mal probar aínda que sexa só unha vez. Sinceramente creo que non volverei a intentalo, se o volvo a intentar téñome que olvidar desta.<br />Marián, te cuento un secreto, los de la foto son los bonitos, que tampbién los había un poco deformes, pero eso sí de sabor todos buenísimos, da igual que sean guapos o feos.<br />BicosCaldebarcos https://www.blogger.com/profile/18351003310603923775noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8711669836774887493.post-76698101911714114502009-08-29T17:02:14.210+02:002009-08-29T17:02:14.210+02:00Hola wapa a mim pareceme que che quedaron de luxo ...Hola wapa a mim pareceme que che quedaron de luxo ,ese que tes aberto dan ganas de incarlle o dente. <br />A min eso de facer hoxaldre non me atrae moito acordome de cando era pequena e o facia unha veciña , eso de dar voltas e xirar o hojaldre tirame pa tras ,e moi laborioso .<br />Non descarto intentalo algun dia desde logo por que seguramente mereza a pena comer un.<br />O paso a paso gostoume moito ,a verdade e que me gostou ler os comentarios cando amasabas o hoxaldre.<br />Bicos mil wapa y feli finde.Nenalindahttps://www.blogger.com/profile/09700516116410822622noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8711669836774887493.post-61922688280922470702009-08-29T13:28:14.822+02:002009-08-29T13:28:14.822+02:00..magníficos ...
...exquisitos ....
me has deja.....magníficos ...<br /><br />...exquisitos ....<br /><br /><br />me has dejao "embobá" <br /><br />¡¡artista que eres una artista ...¡¡¡Marianhttps://www.blogger.com/profile/07082929049824765361noreply@blogger.com