tag:blogger.com,1999:blog-8711669836774887493.post3311161837378721690..comments2024-02-18T22:54:32.555+01:00Comments on Un cachiño doce: BISCOITO CEBRACaldebarcos http://www.blogger.com/profile/18351003310603923775noreply@blogger.comBlogger23125tag:blogger.com,1999:blog-8711669836774887493.post-72890847577050104062009-11-20T17:37:18.168+01:002009-11-20T17:37:18.168+01:00Que rico bizcocho, y que bonito se ve. Dan ganas d...Que rico bizcocho, y que bonito se ve. Dan ganas de morderlo.<br /><br />Un abrazoPerol y Morterohttps://www.blogger.com/profile/02573391982744496000noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8711669836774887493.post-66722009097892510532009-11-20T10:15:08.977+01:002009-11-20T10:15:08.977+01:00Vale, Mª José. Yo pongo la comida y tú traes el po...Vale, Mª José. Yo pongo la comida y tú traes el postre!!!! qué rico, a ver si lo hago este finde. Un besito!Angie Perleshttps://www.blogger.com/profile/14635917948471204660noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8711669836774887493.post-87443678217278505982009-11-19T18:08:14.943+01:002009-11-19T18:08:14.943+01:00Nena me encantará verlo de tus manos, segura que t...Nena me encantará verlo de tus manos, segura que te queda estupendo con esas tus manitas y paciencia solo es una poca.<br /><br />Natalia ganas si que tengo yo de ver la próxima tuya que cada una que publicas es mejor que la anterior.<br /><br />Pami,non me quero imaxinar a magnífica marabilla que podería saír das túas mans se o fas.<br /><br />Jope Jorge nin que puxera cousas pasadas. No, no,máis ben aproveitalas antes de que chegaran a eses estado. Se o sei non digo nada. Esto pásame por ser sincera. Para a próxima non digo nada e quedo estupendamente.<br /><br />Bicos gordos e grazas por estar aíCaldebarcos https://www.blogger.com/profile/18351003310603923775noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8711669836774887493.post-84630603339635699772009-11-19T11:06:45.440+01:002009-11-19T11:06:45.440+01:00Dis que non saíu nuy bo, pero a verdade é que na f...Dis que non saíu nuy bo, pero a verdade é que na foto ten moi boa pinta.<br />De calquera maneira, sempre lle pode mellorar e se en vez de aproveitar produtos que ían ao lixo (bo se viñan unhas amigas, pois ben), utilizas produtos frescos, sairache moito mellor.<br />Bicos<br />Jorge.Pusoronenito (Jorge Iglesias)https://www.blogger.com/profile/13811811972831134138noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8711669836774887493.post-4479974380072350722009-11-19T10:14:28.774+01:002009-11-19T10:14:28.774+01:00Que bonito te ha quedado, lo de seco tiene solució...Que bonito te ha quedado, lo de seco tiene solución ji lo mojas con un chocolatito o lo rellenas, yo me cojo un trocín.<br />Un besínAnabelhttps://www.blogger.com/profile/16190765409103540923noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8711669836774887493.post-87607438613182411502009-11-19T00:02:11.224+01:002009-11-19T00:02:11.224+01:00Este biscoito vino varias veces aínda que nunca o ...Este biscoito vino varias veces aínda que nunca o fixen. Como ti dis e algo incordio ter que ir facendo o traballo das masas pra obter só un efecto.<br />Si che quedou seco pois móllase! :P<br />Xa sairá mellor a seguinte vez! ;)<br />Bicos, Pami.Unodedoshttp://www.unodedos.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8711669836774887493.post-23067413566342655832009-11-18T23:32:42.070+01:002009-11-18T23:32:42.070+01:00Rico rico este bizcochito! Oye, pues a mi me parec...Rico rico este bizcochito! Oye, pues a mi me parece que queda precioso, me encanta! Creo que va a ser el siguente que haga, es precioso! Sólo lo hice una vez, pero como lo corté en horizontal para rellenar no se apreciaban las "rayas cebriles". <br />Un saludo, ya tengo ganas de ver la siguiente receta!nataliahttps://www.blogger.com/profile/08312499652958130409noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8711669836774887493.post-12932430174402722802009-11-18T19:52:31.167+01:002009-11-18T19:52:31.167+01:00Wapaaaaaaa pues a mi me parece que te ha quedao es...Wapaaaaaaa pues a mi me parece que te ha quedao espectacular , la foto no dice otra cosa y desde luego la paciencia que has tenido para hacerlo no tiene precio.<br />Yo tambien le tenia el ojo exao pero eso de ir cucharada a cucharada como que me daba un poco de cosa porque seguro que a mi me sale tigre en vez de cebra jajaja.<br />Dices que te ha quedao un poco seco , en la foto no lo parece se ve que es fotogenico jis..jis<br />Pos na la proxima vez lo emborraxas un poco y listo que a mi me traes un bizcoxo asi a casa y no dejo ni las migas.<br />Bicos mil wapisimaaaa.Nenalindahttps://www.blogger.com/profile/09700516116410822622noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8711669836774887493.post-32593306377277161122009-11-18T19:48:42.352+01:002009-11-18T19:48:42.352+01:00jajaja, valeeee reina, pues tienes razón, tenéis q...jajaja, valeeee reina, pues tienes razón, tenéis que quereros mucho el horno y tú y para otra vez, le quitas cinco minutejos de cocción y listo, de todas maneras, no se si lo vas a volver a hacer, jajajaja, no te veo muy contenat con el resultado<br />Hala, no te quejes de tu horno que te va a oir, y se va a declarar en huelga, jejeje<br />Muuuuuuchos besazos ♥ Anahttps://www.blogger.com/profile/11647412208836225413noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8711669836774887493.post-60779055275548390012009-11-18T18:48:19.623+01:002009-11-18T18:48:19.623+01:00Ana, yo tengo un horno muy rarito. Me ha costado m...Ana, yo tengo un horno muy rarito. Me ha costado mucho cogerle el punto. Si lo pongo a 180º (que ya tengo puesto muchos) se me tostonea por fuera y cuando consigue cocerse tiene un moreno como si se fuera al caribe. He tenido que ir aprendiendo. Tengo que ponerlos a 160º y más tiempo si quiero un aspecto presentable por fuera. Suelo aclararlo en todas las recetas, pero esta vez ya no he querido quejarme más del pobre. Me juega bastantes malas pasadas, pero todavía le falta mucho para cambiarlo porque aun es nuevo. Tenemos que aprender a convivir e intentar compendernos, jeje.<br />Biquiños guapetonaCaldebarcos https://www.blogger.com/profile/18351003310603923775noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8711669836774887493.post-25350468367986155862009-11-18T18:42:40.629+01:002009-11-18T18:42:40.629+01:00Todas vos fixachedes no de seco. Pois si que o est...Todas vos fixachedes no de seco. Pois si que o estaba, e creo que lle chegaba con menos tempo de forno, pode que se pasara uns 10 minutos, eu na receita puxen 55, pero estivo unha hora, puxen o de 55 po se o fago outra vez, ter en conta ese tempo.<br />A pesar do seco estaba bo e plátano dalle un toque.<br />Patt disme se sería a maicena, pois non o sei, outras veces teño feito así e quedar ben esponxado. <br />Lorena o do almibar tamén o pensei, pero logo pasei porque mollado no café xa ten almíbar, jeje.<br />A verdade é que a textura é coma a do típico cake inglés, que tamén teñen a súa gracia, pero a min gústanme máis esponxados.<br />A cuestión é que bonito quedou e fotoxénico tamén, como di Pilar.<br /><br />Nytta estou desexando velo das túas mans máxicas.<br /><br />Rakelilla, si que é un coñazo o da cebra, ademais fíxeno de noite, cando rematei eran as 12 e a esas horas os humores non son os mesmos.<br /><br />July a lo mejor a ti no te queda seco, jeje. Bueno vale no rompas la dieta. Yo tampoco debería comer nada de esto, pero soy muy débil.<br /><br />Patt no lo mojé en chocolate, pero en café estaba estupendo.<br /><br />Gracias, Lala, la pinta así visto no es mala y el sabor tampoco.<br /><br />Marba, chafulleira, ti? Con esas marabillas que nos presentas, pois se non é cebra é a manchas e listo, tamén queda chulo, que total esta cebra para comela...<br /><br />July, si que tenías comentario, pero hoy he tardado bastante en moderar. Ahora tienes dos campeona.<br /><br />Biquiños gordos, gordos para todas. Non vos imaxinades o que significa para min a voas compañía,aínda que só sexa virtual.Caldebarcos https://www.blogger.com/profile/18351003310603923775noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8711669836774887493.post-3207380003594905782009-11-18T18:37:55.562+01:002009-11-18T18:37:55.562+01:00pues tiene una pinta espectacular, aunque yo, los ...pues tiene una pinta espectacular, aunque yo, los tengo menos tiempo en el horno, a 180º pero, unos 35 a 40 minutos,de todas maneras, como te han dicho por arriba, todo tiene solución, se remoja un poquito el bizcocho y listo, jejejeje<br />Biquiños ♥ Anahttps://www.blogger.com/profile/11647412208836225413noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8711669836774887493.post-49444868341812608702009-11-18T17:20:16.170+01:002009-11-18T17:20:16.170+01:00yo juraria que te puse un comentario sobre este bi...yo juraria que te puse un comentario sobre este bizcocho cebra,,,,,, a ver ¿ quien se lo a zampado?...jejejje....pues eso que para mojar en cafe con leche seguro esta buenisimoooooooo....besos y que termines bien el diaAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/14722088398983819803noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8711669836774887493.post-22048749362498276042009-11-18T17:01:25.955+01:002009-11-18T17:01:25.955+01:00Ola Maria José!
Por que ti o ´dis, porque o que se...Ola Maria José!<br />Por que ti o ´dis, porque o que se ve non parece nada seco!. E quedou perfecto o efecto cebra.. eu intenteino, con outra receta (sin plátano,nin leite), e como son chafulleira total non medín ben as culleradas e nin parecido!!!!<br />A ver si busco unha excusa para volver a facelo!<br />Bicosmarbahttps://www.blogger.com/profile/07818589341327193251noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8711669836774887493.post-21430154170307349192009-11-18T16:45:15.235+01:002009-11-18T16:45:15.235+01:00La verdad es que en la foto se ve espectacular ......La verdad es que en la foto se ve espectacular ... dices que ha quedado seco .. pues no da esa impresión ... un saludo ..Las Recetas de Lalahttps://www.blogger.com/profile/13193570229618753808noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8711669836774887493.post-66687773710977815942009-11-18T15:54:53.556+01:002009-11-18T15:54:53.556+01:00A verdade é q a presentación é marabillosa, teño t...A verdade é q a presentación é marabillosa, teño tamén ganas de facelo. Eu cando me queda seco algún biscoito bótolle un almíbar por enriba e listo!! non me rompo máis a cabeza!<br />Douche un 10!<br />Bicos, LorenaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8711669836774887493.post-38040257320779322772009-11-18T15:50:16.179+01:002009-11-18T15:50:16.179+01:00pues yo no le hacía ascos eh! qué buena pinta. y m...pues yo no le hacía ascos eh! qué buena pinta. y mojadito en un chocolate.. ainss qué rico!! igual estaba seco por la maizena no?? un vaso igual es mucho no?? <br />a mi me da igual, ya te digo que no pensaba dejar ni una rayita a esa cebra!!!ajaa<br />besotesfargopatthttp://cocinandoparalola.blogspot.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8711669836774887493.post-11499274590254372662009-11-18T15:44:15.825+01:002009-11-18T15:44:15.825+01:00uuufffff cuanto trabajo y encima dices que resulto...uuufffff cuanto trabajo y encima dices que resulto un pelin seco,,,,,, jejeje mejor pa mi,,,, que estoy a dieta y ya me iba a poner los dientes largos,,,,, aunque la foto te a quedado de 1º, y parece muy rico...... aunque pensandolo bien para mojar en el cafe con leche estara buenisimoooooo..... besos guapa y que termines bien el diaAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/14722088398983819803noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8711669836774887493.post-70284600865933490282009-11-18T13:55:03.762+01:002009-11-18T13:55:03.762+01:00Quedouche ben bonito e dende logo non da a impresi...Quedouche ben bonito e dende logo non da a impresión de estar seco. A min tamén me da pereza pasar tanto tempo para que quede ese efecto, gustoume o de mezclarlle o plátano, o sabor ten que ser impresionante.<br /><br />BicosRakelillahttps://www.blogger.com/profile/13771045906679789910noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8711669836774887493.post-4113829209826053292009-11-18T09:01:05.766+01:002009-11-18T09:01:05.766+01:00.. xa lle tiña botado o ollo a éste biscoito, pero..... xa lle tiña botado o ollo a éste biscoito, pero que queres dame pereza iso de ter que ir cullerada a cullerada... confeso que me gusta moitísimo o resultado, queda super vistoso e o teu está logradísimo. Mereces un aplauso polo traballo ;-) <br />Dis que quedou algo seco, .. desde logo que non da esa impresión, pero non vou a dudar da túa palabra ;-) paréceme a min que eres "bastante" exixente jjejej<br />Sexa como sexa Noraboa polo biscoito... e non penses nas calorías...<br /><br />un biquiñoNyttahttps://www.blogger.com/profile/13703649724714384954noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8711669836774887493.post-13358747115368999242009-11-18T07:48:30.706+01:002009-11-18T07:48:30.706+01:00Es una preciosidad de bizcocho, pero tienes toda l...Es una preciosidad de bizcocho, pero tienes toda la razón, es un verdadero "coñazo" lo de ir echando la masa en el molde a cucharadas y si además resultó algo seco, pues te quita las ganas de repetir. De todos modos, en la foto se ve muy bien, así que puedes decir en su favor que es muy fotogénico,je,je.<br />un biquiñoPilar - Lechuzahttps://www.blogger.com/profile/03474150742154729681noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8711669836774887493.post-75819220114178882082009-11-17T22:53:07.532+01:002009-11-17T22:53:07.532+01:00Pois claro Merchi, tes razón,mollado estaba ben bo...Pois claro Merchi, tes razón,mollado estaba ben bo. De sabor estaba rico, pero era máis ben seco. Teño que confesar que estaba máis bo despois de 2 días.<br />Biquiños guapa e grazas pola túa visitaCaldebarcos https://www.blogger.com/profile/18351003310603923775noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8711669836774887493.post-73334702512309017912009-11-17T22:37:32.923+01:002009-11-17T22:37:32.923+01:00Nena, pois quedouche de maravilla!!. A verdade e q...Nena, pois quedouche de maravilla!!. A verdade e que eu tamén o vín en outros blogs e levame a vida facelo na casa. Cada un que vexo, é mellor si cabe. O teu, más digas que saíu seco, ten unha pinta que non vexas, ademaís muller, eso arreglase con un cafeiño con leite, mollas e listo :)<br /><br />Bicos rula , muassMerchihttps://www.blogger.com/profile/01238287564601662833noreply@blogger.com